Актуална информация
Firefox 4.0 през 2010г.
Четвъртата версия на Firefox се очаква в края на 2010г.

3D графика в Интернет
Нова технология за ускоряване обработката на триизмерна графика.

Преврънете Internet Explorer в Chrome
Специален plug-in превръща Internet Explorer в Chrome

Уеб дизайн, изработка на сайт и оптимизация
Новини
изработка на сайтFirefox 4.0 през 2010г.

          За потребителите на браузъра на Mozilla вероятно това е най-очакваната новина - четвъртата версия на Firefox ще излезе официално в края на 2010г. Това става ясно от публикувания приблизителен график, според който Firefox 4.0 ще бъде готов през октомври или ноември 2010г. като до тогава се очаква да излязат версии 3.6 и 3.7. В тях ще бъде обърнато внимание на бързата обработката на JavaScript код, разширените функции за попълване на уеб форми, ще бъде добавена синхронизация на отметките и ще се подобри зареждането на уеб страниците.

          Стабилността на браузъра във версия 4.0 ще бъде подобрена с отварянето на всеки таб в отделен процес, което засега е успешно реализирано в браузъра Google Chrome. От подобренията в потребителския интерфейс основен акцент ще е добавената Multi-touch поддръжка.

          Сроковете, които обявяват от Mozilla, обаче, не винаги съответстват на реалните дати на поява на нови версии. Пример за това е Firefox 3.5, който излезе едва през юни 2009г., въпреки че трябваше да се появи в началото на тази година като версия 3.1.

          По пазарен дял в момента Mozilla Firefox е сред най-популярните браузъри и отстъпва само на Internet Explorer. Статистиката показва, че за времето си на съществуване, Firefox е бил свален повече един милиард пъти от различни интернет сайтове.

Нова ОС от Google

Google планират създаването на нова ОС, конкурентна на Windows 7


Оптимизация докрай!

Специалистите по интернет маркетинг и реклама съветват да не спирате оптимизирането на вашия сайт дори и той да излиза на по-предни позиции в търсачките


Специална оферта

Само сега направете своя уеб сайт за символичните 250 лв.!


« 1 2  
За контакти
gsm: 0877 803 223e-mail: office@prowebstyle.net