Актуална информация
Firefox 4.0 през 2010г.
Четвъртата версия на Firefox се очаква в края на 2010г.

3D графика в Интернет
Нова технология за ускоряване обработката на триизмерна графика.

Преврънете Internet Explorer в Chrome
Специален plug-in превръща Internet Explorer в Chrome

Уеб дизайн, изработка на сайт и оптимизация
Новини
Преврънете Internet Explorer в Chrome

          Ако сте потребител на Internet Explorer версия 6 и по-нова, но желаете да тествате браузъра на Google, вече може да направите това като инсталирате специалният plug-in Google Chrome Frame. Той е open-source, разработен е специално за Internet Explorer и позволява в браузъра на Microsoft да се показват страници, предварително обработени с енджина на Google Chrome. По начин на действие този plug-in много наподобява възможностите на разширението IE Tab, което позволява във Firefox да се показват страници, рендвани с помощта на Internet Explorer.

          За да можете да използвате Google Chrome Frame, обаче, не е достатъчно да го инсталирате на компютъра. Необходимо е и сайтовете, които посещавате, да имат добавен специфичен таг в кода на страниците си. Ако е налице такъв таг, Google Chrome Frame ще ви осигури подобрена поддръжка на стандарта HTML 5 и по-бързо изпълнение на JavaScript. При липсата на съответния таг в кода страницата ще се обработва по обикновения начин.

          Дали Google Chrome Frame ще оправдае очакванията на потребителите? Все още е рано да се каже, тъй като plug-in-a е в бета версия, а и повечето фирми, които държат на сигурността, блокират изпълнението на каквито и да е plug-ins към Internet Explorer. Едно е сигурно, обаче - Google Chrome Frame е новаторско решение, което ще помогне на обикновените потребители да оценят предимствата и недостатъците на различните браузъри - в случая Internet Explorer и Google Chrome, и да решат кой от тях да използват.

Нова ОС от Google

Google планират създаването на нова ОС, конкурентна на Windows 7


Оптимизация докрай!

Специалистите по интернет маркетинг и реклама съветват да не спирате оптимизирането на вашия сайт дори и той да излиза на по-предни позиции в търсачките


Специална оферта

Само сега направете своя уеб сайт за символичните 250 лв.!


« 1 2  
За контакти
gsm: 0877 803 223e-mail: office@prowebstyle.net