Актуална информация
Firefox 4.0 през 2010г.
Четвъртата версия на Firefox се очаква в края на 2010г.

3D графика в Интернет
Нова технология за ускоряване обработката на триизмерна графика.

Преврънете Internet Explorer в Chrome
Специален plug-in превръща Internet Explorer в Chrome

Уеб дизайн, изработка на сайт и оптимизация
Изработка на сайтове за имоти

          В интернет пространството като цяло съществуват два вида сайтове за недвижими имоти.

          Първият тип, това са сайтовете, които имат за цел просто да представят дейността на строителната фирма, а именно вид на имота, предложения за покупка или продажба, наеми, различни оферти, текущи и/или бъдещи проекти. Целта на подобен тип сайтове е предоставяне на детайлно описание за дадена фирма, която вече е популярна по един или друг начин, тоест подобен вид сайтове трудно биха били открити в една търсачка. Разбира се приветливият уеб дизайн, както и правилната структура, определяща добрата функционалност, са задължителна и неизменна част от сайта. Динамиката, с която ще разполагате при подобен избор, ще ви позволи не само бързо да помествате нови оферти, но и информацията, която желаете да се упомене за тях, ще бъде точна, конкретна и детайлна. Лесната за навигация администрация ще ви позволи бързо да направите каквато и да е било промяна по съдържанието на уеб сайта. Ясната връзка между отделните модули в системата за управление Ви позволява да правите точно и бързо сортиране по всеки един критерии, зададен от Вас, било то цена, местоположение, вид или др. По този начин представянето на сайтът Ви би било изцяло подчинено на Вашата преценка и желание.

          При вторият тип сайтове за недвижими имоти имаме до голяма степен препокриване на описаните характеристики - приветливият уеб дизайн, структурирането, функционалността и динамиката присъстват и тук. Навигацията в административните модули е подобна - имате възможност за добавяне на неограничен брой страници и оферти, както и възможност за редактиране и сортиране по всеки един критерии, зададен от Вас. Реално единствената разлика е оптимизацията. Именно това е критерия, който кара един сайт да продава и да печели - ако потребителят успее да намери уеб сайта и бъде задържан в него, вероятността Вие да го превърнете във Ваш клиент нараства. Тук е мястото да споменем и първият съществен момент при оптимизирането - ГАРАНЦИИ НЯМА! Обещания от сорта „първо място в Гугъл” биха били не само неуместни, но и доста нереални. Друг съществен момент е времето за реализация на един такъв сайт за недвижими имоти. Твърдения от вида „до две-три седмици или месец по тази и тази дума ще бъдете на първа среаница” са меко казано смешни. Да, вариант има, ако по тази дума се борят 5-6 сайта и я няма конкуренцията в пазара на недвижимите имоти.

          Може да се каже, че най-съществения момент в доброто позиционирането на един такъв сайт е личното отношение на клиента към него.

          Ние можем да Ви предложим здравата и необходима основа, върху която да започнете да изграждате това, от което в даден момент ще имате успехи. Нашето предложение е направата на правилно структуриран уеб сайт, който да Ви даде пълна възможност за изява в какъвто и да било аспект по отношение на търсещите машини. С две думи изграждането и завършването на подобен сайт за имоти, е просто старта, който ние ще Ви дадем, а финалът зависи изцяло от Вас.

За контакти
gsm: 0877 803 223e-mail: office@prowebstyle.net