Актуална информация
Firefox 4.0 през 2010г.
Четвъртата версия на Firefox се очаква в края на 2010г.

3D графика в Интернет
Нова технология за ускоряване обработката на триизмерна графика.

Преврънете Internet Explorer в Chrome
Специален plug-in превръща Internet Explorer в Chrome

Уеб дизайн, изработка на сайт и оптимизация
Какво е важно да знаете при оптимизирането на вашия сайт

          Влияние върху оптимизацията оказва всеки един елемент, участващ в изграждането на Вашия сайт. Нека започнем от нещата, които бихте могли да направите сами, за да засилите сайтът си като позиция в дадена търсачка.

          Първата стъпка в стартирането Ви е подборът на подходящи ключови думи и фрази, по които бихте желали да бъдете намерени. Именно тези съчетания са определящи за бъдещото развитие на сайтът ви като цяло. Засилете тези съчетания в текстовете, които ще се съдържат на страниците на сайта. Определете ги като основни и в мета таговете на уеб сайта Ви. Направете така, че тези думи или изрази да бъдат определящи за Вас. Разбира се опираме и до въпроса колко често да ги споменавате. Отговорът на този въпрос е: Не прекалявайте, ще получите обратен ефект.

          Когато сте определили вашите ключови думи и словосъчетания, направете така, че други сайтове да знаят за вас. Осигурете връзки към Вашият сайт. Било то чрез регистрации в портали и търсачки или просто чрез партньорски сайтове. Направете така, че известен брой сайтове да са свързани с Вас, това ще засили името Ви както и доверието, от което се нуждаете от дадена търсачка. Вземайки това предвид Вие ще получите началният тласък, от който се нуждаете, за да получите доверието, което ще ви изведе на водещи позиции.

          Тези стъпки са определящи и в доста широк смисъл от първостепенна важност за Вашия сайт, но все пак това не е всичко, от което зависи Вашето позициониране в търсачките. Това са началните етапи, от които се нуждаете, но за успех трябва да се направят и доста по-комплексно насочени неща. Връзката, която трябва да се направи между дизайн, сглобяване, програмиране и оптимизация, е от първостепенно значение. Без тази връзка Вие ще засилите позициите си, но резултатите Ви ще бъдат просто временно покачване като позиция, което обаче няма да бъде в пълен аспект.

За контакти
gsm: 0877 803 223e-mail: office@prowebstyle.net